23 квітня ̶ День творчості

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

 Творчість – це наша можливість поділитися зі світом власною енергією. Саме у творчості ми здатні розкрити власні почуття, переживання, успіхи, розчарування, емоції, все те, що є в душі. Занурившись в близьку для нашого серця творчу справу, ми відпочиваємо від оточуючої буденності і напруги. Вона є вірним помічником в нашому житті, релаксом для розуму.

Кожна людина здатна творити. В той час як деякі люди народжуються творчими, є речі, які ви можете зробити, щоби збільшити свій потенціал. За словами всесвітньовідомого психолога Міхайя Чіксентміхайя, креативність вимагає поєднання свіжого погляду і дисципліни.

Наприклад, Томас Едісон казав, що геній – це один відсоток натхнення і дев’яносто дев’ять відсотків праці.

Всесвітньовідома американська письменниця, а також активний борець за громадські права Майя Анжелу висловлювала думку, що розвитку креативності сприяють творчі думки:

«Творчість або талант як електрика, це щось таке, чого я не розумію, але те, що я можу використовувати. У той час як електрика залишається для мене загадкою, я знаю, що можу підключитися до неї і освітити цілий собор чи синагогу, чи операційну, і використовувати її для спасіння життів. Як і про електрику, про творчість не судять. Я можу використовувати її конструктивно або деструктивно. Важливо те, що я можу нею користуватися. Креативність не може закінчитися. Чим більше ви її використовуєте, тим більше її у вас є".

Много шаблонов Joomla на By Amestris D